Leírás és Paraméterek
Dr. Clauder's Best Choice Adult Fish & Rice teljes értékű eledel hallal és rizzsel táplálék érzékenységben szenvedő csökkent étvágyú felnőtt kutyák részére. Fedezi a kutyák minden fontos szükségletét.
Lefedi az ilyen kutyákra vonatkozó összes fontos követelményt, ideértve:
- optimális emészthetőséget a prebiotikus hatású szálaknak (FOS) köszönhetően,
- a monofehérje-források (állati és növényi) megkönnyítik az emésztést és csökkentik az allergiák kockázatát,
- kiegyensúlyozott fehérje / energia arány ,
- halból, halakból és olívaolajból származó Omega Complex 3, 6 és 9-tel,
- magas felhasználási szint,
- tartalmaz FOS-t,
- búzamentes,
- nincs hozzáadott tartósítószer.
Táplálkozási tanácsok: lásd a táblázatot.
Alkalmazási javaslat: Mindig biztosítson friss vizet! Védje a nedvességtől! Hűvös és száraz helyen tárolandó!
Mitöl legyen mentes? | Csirkehúsmentes |
Kedvenced életkora? | Felnőtt |
Kedvenced testmérete? | Minden testméretűnek adható |
Milyen ízesítés keresel? | Hal |
Milyen kisállatnak? | Kutya |
Összetétel
Összetétel: halliszt (20%, lazac 5%, tőkehal 5%, szardínia 5%, pisztráng 5%), rizs (20%), rizsliszt, rizskorpa, rizsfehérje, lenmag, répapép (csökkent cukor), baromfi zsír, hidrolizált fehérje, halolaj (1,5%, mint az Omega-3 és Omega-6 zsírsavak természetes forrása), cikóriapor (1% dehidratált), élesztő (dehidrált, 0,05% glükánnal együtt), olívaolaj (0,1 % az Omega-9 zsírsav természetes forrása).
Analitikai alkotóelemek: nyersfehérje 24%, nyers zsír 13%, nyersrost 3%, nyers hamu 6,5%, kalcium 1,15%, foszfor 0,9%.
Adalékanyagok / kg: Táplálkozási adalékok: A-vitamin 13 500 NE, D3 1 300 NE, E 250 mg, B1 3 mg, B2 6 mg, B6 2 mg, B12 45 mg, C 100 mg, biotin 200 mg, folát 1 mg, niacin 18 mg, pantoténsav 18 mg, kolin-klorid 1200 mg, réz (réz formájában) szulfát, pentahidrát) 11 mg, cink (cinkként) 77 mg, jód (kalcium-jódként, vízmentes) 2 mg, szelén (nátrium-szelenitként) 0,2 mg.
Technológiai adalékok: antioxidánsokkal: EC adalékok (természetes eredetű tokoferolban gazdag kivonatok, propil-gallát).